Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

samosin idea loading

Φόρτωση ιδέας

η ιδέα μιάς στιγμής έδωσε τη σπίθα στη φλόγα, και έτσι ξεκινήσαμε.

Κατά τη διάρκεια του έτους 1998, όταν οι χρήστες του Διαδικτύου ήταν μόλις 3,6% του παγκόσμιου πληθυσμού, όταν η σύνδεση ήταν μέσω dial up, όταν η Google ήταν σε κατάσταση beta, όταν υπήρχε η αίσθηση ότι τα πάντα θα αλλάξουν, είχαμε την ιδέα να εκμεταλλευτούμε το νέο εργαλείο!“, το internet.

Η ιδέα (και ανάγκη) ήταν να γράψουμε στο δίκτυο κάτι για το αγαπημένο μας νησί της Σάμου, όπου μέχρι τότε δεν υπήρχε τίποτα σχετικό, και έτσι ξεκινήσαμε.

Αναζητήσαμε στις βιβλιοθήκες μας, κάθε σχετικό για τη Σάμο, αγοράσαμε την πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μας (4 mp!), βλέπουμε τον εαυτό μας ως ταξιδιώτη και «πήραμε» τους δρόμους, τα χωριά, τα βουνά, τις παραλίες, σε κάθε γωνιά του νησιού, ακούσαμε εκατοντάδες ιστορίες, και έτσι κάναμε την πρώτη μας βάση δεδομένων, την οποία εμπλουτίζουμε συνεχώς.

Μετά την πρώτη έκδοση της ιστοσελίδας, ακολούθησαν ακόμη 3, ενώ σήμερα είναι διαθέσιμη μία μοντέρνα ιστοσελίδα, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες συσκευές, και εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη.

Η ιστοσελίδα δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αλλά δωρεάν πληροφορίες για την Σάμο. Τα έξοδα της, καλύπτονται από δικά μας κεφάλαια, προσωπική εργασία, δωρεές και με διαφημίσεις google (ζητούμε συγγνώμη για αυτό), έτσι το κρατάμε ζωντανό.

Συνεργάτες :
Κιλουκιώτης Ε. Ιωάννης 
διαχειριστής ιστοσελίδας, φωτογραφίες, επεξεργασία φωτογραφιών, μετάφραση, επιμέλεια κειμένων, συλλογή πληροφοριών, κείμενα.
Κούλας Μ. Ιωάννης
μετάφραση και επιμέλεια κειμένων.
Κιλουκιώτης Γ. Ευάγγελος συλλογή πληροφοριών, κείμενα.

Πάνω