Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Desktop Laptop GR

Πώς να αναζητήσετε στοιχεία στην ιστοσελίδα samosin

οθόνη αναζήτησηςΥπάρχουν δύο τρόποι για να αναζητήσετε στοιχεία στην ιστοσελίδα samosin.gr

1) μέσω λέξεων-κλειδιών, όπου μπορείτε να γράψετε (το 1 στην παραπάνω εικόνα) την επιθυμητή λέξη-κλειδί και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση" (5 στην εικόνα). Για παράδειγμα, όταν γράφετε τη λέξη «μουσείο», η ιστοσελίδα θα ψάξει όλες τις σελίδες και θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, όλες τις σελίδες που περιέχουν τη λέξη "μουσείο" στο περιεχόμενό τους. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν τόσο στην λίστα αλλά και τοποθετημένα στον χάρτη.

2) μέσω των σύνθετων φίλτρων, κατηγορίας (2 στην εικόνα), περιοχής (3 στην εικόνα) και ακτίνα απο την τρέχουσα θέσης σας - (γεωγραφική τοποθεσίας) (4 στην εικόνα).  Αναλυτικότερα μπορείτε να επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού, την κατηγορία που σας ενδιαφέροντα ή και την περιοχή, ή και συγκεκριμένη απόσταση απο την τρέχουσα θέσης σας.
Παράδειγμα όταν ενδιαφέρεστε για τα μουσεία στη περιοχή της Σάμου, τότε μπορείτε να επιλέξετε από την κατηγορία (2 εικόνα) και από το αναπτυσσόμενο μενού τα μουσεία, και από την περιοχή (3 στην εικόνα) από το αναπτυσσόμενο μενού την Σάμο και να αφήσετε κενή την ακτίνα (4 στην εικόνα), στη συνέχεια πατήστε "αναζήτηση" πλήκτρο (5 στην εικόνα).

Συμβουλές

1. Για την χρήση της ακτίνα απο την τρέχουσα θέσης σας (4 στην εικόνα) η συσκευή θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε το geolokation.
2. Τα σύνθετα φίλτρα, κατηγορίας και περιοχής, είναι δομημένη σε κύριες ομάδες και υπο-ομάδες, για παράδειγμα οι κατηγορίες έχουν 4 κύριες ομάδα, και μία από αυτές, ο "πολιτισμός" έχει τις υπο-ομάδες "εκκλησίες», «εκπαίδευση», «βιβλιοθήκες» και "μοναστήρια".
Όταν επιλέγετε μια κύρια ομάδα, από το μενού κατηγορία ή και το μενού περιοχής, τότε τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν και τις υπο-ομάδες τους.
Όταν αφήσετε κενό, ένα απο τα προηγμένα φίλτρα (κατηγορία, περιοχή ή ακτίνα), τότε στα αποτελέσματα θα εμφανιστούν όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης τα οποία αφήσατε κενά.
Όταν απλά πατήστε το κουμπί "αναζήτηση"
(5 εικόνα) , με κενά, όλα τα προηγμένα φίλτρα, τότε στα αποτελέσματα θα εμφανιστούν όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί.

Smartphone Gr

Πώς να ξεκλειδώσετε στα smartphones, το Google Maps για σύρσιμο του χάρτη

κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τον google χάρτη

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης στην ιστοσελίδα  samosin.gr, θα εμφανιστεί σε λίστα αλλά και τοποθετημένα  στο χάρτη της Google.

Στις smartphone συσκευές, οι Google χάρτες της ιστοσελίδας samosin, σας δίνουν, από προεπιλογή, τη δυνατότητα μεγέθυνσης ή σμίκρυνση (με άγγιγμα των δύο δαχτίλων πάνω στο χάρτη ή με τα σύμβολα + και -), αλλά δεν δίνουν τη δυνατότητα να σύρετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να περιηγηθείτε στο χάρτη.

Για να αποκτήσετε αυτή την δυνατότητα, θα πρέπει να "χτυπήσετε" το εικονίδιο λουκέτου (το οποίο εμφανίζεται κλειδωμένο) και να το ξεκλειδώσετε (βλέπε παραπάνω εικόνα).

Πάνω
error: