Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Λεωφορεία Σάμου

  • Με Λεωφορείο

Τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Σάμου, που διαχειρίζονται τις συγκοινωνίες με Λεωφορεία στην Σάμο, διαθέτουν ένα εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών που καλύπτουν τα περισσότερα μέρη του νησιού. Είναι ο οικονομικότερος τρόπος μετακίνησης, καθώς επίσης και ο πιο γραφικός.

Το ΚΤΕΛ Σάμου διαθέτει σήμερα ένα στόλο με περισσότερα από 20 λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του νησιού, με σύγχρονα αλλά και παλαιότερα, καλοσυντηρημένα λεωφορεία για ένα άνετο ταξίδι μέσα στο νησί … περισσότερα για τα Λεωφορεία της Σάμου >>

Επάνω

Samos taxi

  • Με ΤΑΞΙ

Όλα τα ταξί είναι άνετα, καινούρια και ιδιαίτερα βολικά αν θέλετε να μετακινηθείτε σε μέρη που δεν είναι προσβάσημα με λεωφορείο.
Τα ΤΑΞΙ διαθέτουν ταξίμετρο, αλλά μπορεί να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με το πότε και από πού θα επιβιβαστείτε. Για να πάρετε μια γενική ιδέα για την τελική τιμή, ενημερωθείτε από τον οδηγό σχετικά με τις προσαυξήσεις και ζητήστε μια απόδειξη στο τέλος του ταξιδιού.
Μπορείτε να σταματήσετε ένα ΤΑΞΙ από την άκρη του δρόμου στα περισσότερα μέρη, ή από έναν σταθμό ταξί , που θα βρείτε στις πόλεις ή στις πιο τουριστικές περιοχές ή να τηλεφωνήσετε για να έρθει να σας παραλάβει. … περισσότερα για τα ΤΑΞΙ της Σάμου >>

Επάνω

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Πάνω