Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

H εφημερίδα Ελευθεροτυπία έγραψε για το samosin.gr

Νησιά με θέα το Διαδίκτυο

άρθρο για to samosin.gr, στην μεγαλύτερη πανελλαδική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας, η «Ελευθεροτυπία» στις 6 Ιουνίου 2000, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Νησιά με θέα το Διαδίκτυο«.

Το θέμα του άρθρου ήταν τέσσερις ιστοσελίδες από διαφορετικούς σχεδιαστές, που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο (άγνωστο εκείνη την εποχή), όπου παρουσίαζαν πληροφορίες για τέσσερα διαφορετικά ελληνικά νησιά. Μία από τις ιστοσελίδες ήταν και το samosin.gr..

Το άρθρο περιλάμβανε συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των ιστοσελίδων, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων. Σχετικά με το samosin.gr η συνέντευξη δόθηκε από τον δημιουργό της Ιωάννη Ε Κιλουκιώτη.

Το άρθρο γράφτηκε από την δημοσιογράφο Ντίνα Δασκαλοπούλου

Επάνω
Πάνω

Εφημερίδα Σαμιακή για το samosin

Από το νησί της Σάμο σ’ όλο τον κόσμο

άρθρο για το samosin.gr, σthn τοπική εφημερίδα «ΣΑΜΙΑΚΗ»

Μία από τις μεγαλύτερες τοπικές εφημερίδες της Σάμου, στις 19 Ιουνίου 2000, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Από το νησί της Σάμο σ’ όλο τον κόσμο».

Το θέμα του άρθρου ήταν για την ιστοσελίδα samosin.gr,  αναφερόμενο στην προβολή του νησιού καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για την ιστοσελίδα.

Το άρθρο περιελάμβανε επίσης, συνέντευξη με τον δημιουργό της ιστοσελίδας Ιωάννη Ε Κιλουκιώτη.

Το άρθρο γράφτηκε από τον δημοσιογράφο Μανώλη Στεφανάκη

 

Επάνω
Πάνω

samosin backlinks

Συνδεδεμένες ιστοσελίδες με samosin.gr

περισσότερες από 250 ιστοσελίδες έχουν σύνδεση με το samosin.gr ακόμη wikipedia.com

Ο πλούτος των φωτογραφιών, η πληρότητα, η αξιοπιστία, η ποικιλία των πληροφοριών σχετικά με τη Σάμο, που διαθέτει η ιστοσελίδα samosin.gr, οδηγεί πολλές άλλες ιστοσελίδες, να συνδεθούν με αυτήν για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότεροι από 250 ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, με κάθε είδους θέματα, ακόμα και το wikipedia.com, είναι συνδεδεμένοι και οδηγούν στην ιστοσελίδα samosin.gr.

Πάνω
Ρωτήστε μας για την Σάμο
error: