09/08/2019
20:30

Τόπος Διοργάνωσης

Αρχαίο Θέατρο Πυθαγόρειου

GPS: 37.694805173837, 26.935828849213

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Το Ίδρυμα Schwarz σας προσκαλεί στο 10ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών του Σάμου, σε μία Μουσική βραδιά πιάνου με τον πιανίστα  Dominic Cheli.

  • Σχετικά με τον Dominic Cheli

Ο Dominic Cheli ήταν ο πρώτος νικητής του Διαγωνισμού Guild Concert Guild το 2017. Κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με μουσική του Clementi το 2017 ενώ το επόμενο CD με μουσική του Schubert και του Liszt θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η ταχέως αναπτυσσόμενη καριέρα του περιελάμβανε το ντεμπούτο του στο Walt Disney Hall, την 3η συναυλία πιάνου του Prokofiev με τον Valery Gergiev, το ντεμπούτο του στο Carnegie Hall, καθώς και εμφανίσεις με πολλές ορχήστρες. Έχει εμφανιστεί στα φεστιβάλ “Mostly Mozart”, “Ravinia” και “Virginia Arts Festivals”, και σε συναυλίες όπως με τους Valery Gergiev, Matt Aucoin, Markus Huber, Rossen Milanov, Barbara Schubert, Arthur Fagen και πολλούς άλλους. Dominic Cheli, website >>
  • Dominic Cheli video clip

  • Οργανωτής εκδήλωσης

Από τις 7 Αυγούστου έως τις 13 Αυγούστου συναντιούνται στο νησί του Αιγαίου διεθνώς γνωστοί καλλιτέχνες και νεαρά ανερχόμενα αστέρια από τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Γεωργία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα για να πραγματοποιήσουν οκτώ συναυλίες υπαίθρου στο Αρχαίο Θέατρο του Πυθαγορείου . Παράλληλα με τους καλλιτέχνες, το κοινό καλείται να εμπνευστεί από την ελαφρότητα του ελληνικού καλοκαιριού, την ιστορική σημασία της θέσης και την ομορφιά της μουσικής. Το ρεπερτόριο κυμαίνεται από τα ευρωπαϊκά κλασικά του 18ου και του 19ου αιώνα μέχρι την ιταλική μπαρόκ μουσική, τις σύγχρονες μουσικές δημιουργίες με τους παραδοσιακούς ήχους της Μεσογείου.

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
5,00 €
Παιδιά, Φοιτητές, Ανέργους
Δωρεάν