20/07/2019
21:00

Τόπος Διοργάνωσης

στην πλατεία του χωριού Πλάτανος

GPS: 37.7393578, 26.7472631

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πλατάνου Κεραυνός διοργανώνει το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 τον ετήσιο χορό του στην πλατεία του χωριού Πλάτανος σε συνεργασία με τα δύο εστιατόρια του χωριού “Λέων” και “Παρθενών”.

Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Γ.Παπαγεωργίου.

Τιμή εισόδου 15 € με φαγητό και μία φιάλη κρασί για κάθε 4 άτομα.

Πληροφορίες κρατήσεις στο τηλέφωνα 697 728 7212

  • Από τον διοργανωτή

Λένε πως, για να γνωρίσεις ένα τόπο, πρέπει να τον ζήσεις από κοντά, να μιλήσεις με τους ανθρώπους του, να τους δεις σε στιγμές μεγάλες και μικρές, καθημερινές και αυθεντικές. Στην περίπτωση της ομάδας μας, αν κάποιος βρεθεί, έστω και τυχαία, σε ένα από τους ετήσιους χορούς μας, που γίνονται θα γνωρίσει ένα μεγάλο κομμάτι της αλήθειας που κρύβει αυτός ο τόπος.

Για όλους εμάς τα πανηγύρια είναι τρόπος ζωής, άμεσα συνδεδεμένα με την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ιδιοσυγκρασία μας.

Τα περιμένουμε με λαχτάρα για να ανταμώσουμε μεταξύ μας, να αφήσουμε στην άκρη τις έγνοιες, να γλεντήσουμε και να χορέψουμε, να μοιραστούμε γεύσεις και μυρωδιές που αγαπάμε. Το στοιχείο όμως που κάνει τον ετήσιο χορό χαράς και κεφιού ξεχωριστό δεν είναι άλλο από το αίσθημα της φιλοξενίας που είναι διάχυτο. Όλοι, φίλοι, συγγενείς αλλά και επισκέπτες του χωριού, είναι καλοδεχούμενοι και κανείς δεν φεύγει ακέραστος!

Μία νύχτα στο υπέροχο χωριό μας, κάτω από τα αστέρια, να μοιραζόμαστε τα όνειρά μας. Μία υπόσχεση αγάπης από κάποια λαμπερά μάτια, ένα μαγευτικό καλοκαίρι.

Ένα ολόκληρο βράδυ, στην πλατεία του χωριού μας, περιμένοντας την αυγή του ήλιου, με αγαπημένα μας πρόσωπα.
Όλες αυτές οι αναμνήσεις, οι γλυκιές μελωδίες της καρδιάς, είναι σαν πεφταστέρια. Μια θεαματική λάμψη απ’τα ουράνια. Μια λάμψη αιωνιότητας. Και μέσα σε μια στιγμή, χάνονται…

Αφήνουν, όμως, μέσα στην καρδιά μια ζεστή, γλυκιά αίσθηση. Ένα μαγευτικό συναίσθημα…

Όμορφο πράγμα οι αναμνήσεις!!!!

20 Ιουλίου 2019 You Should Be Here!!!

  • Διοργανωτής εκδήλωσης

Αθλητικός Σύλλογος Πλατάνου Κεραυνός

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
με φαγητό και μία φιάλη κρασί για κάθε 4 άτομα
15,00 €