Εκκίνηση: 31/08/2019
20:30
Λήξη: 31/08/2019
23:59

Τόπος Διοργάνωσης

Σάμος πόλη

GPS: 37.756071181578, 26.976443817839

 • Περιγραφή εκδήλωσης

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σάμου , ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και ψυχαγωγίας, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων “we make the city”.  Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες :

 • 20 Ιουλίου Ολοκληρώθηκε : Παρουσίαση τοπικών προϊόντων και αφιέρωμα στη γαστρονομία και τα cocktails.
 • 27 Ιουλίου Ολοκληρώθηκε : Αθλητισμός και αναβίωση παλαιών παιχνιδιών
 • 3 Αυγούστου Ολοκληρώθηκε  : Λευκή Νύχτα
  Όλα τα καταστήματα της πόλης Σάμου θα είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί, με πολλές εκδηλώσεις, Μουσική, Χορός και Αθλοπαιδίες. Οι κάτοικοι αλλά και τους επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές, στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.
  Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.Έκτακτα δρομολόγια λεωφορείων στις 3/9 για την εκδήλωση Λευκή ΝύχταΚαρλόβασι 19:00 > Αγ. Κωνσταντίνος 19:15  > Κοκκάρι 19:25 > Σάμος
  Επιστροφή 01:00 (4/9)Ηραίον 19:30 > Πυθαγόρειο 19:40 > Σάμος
  Επιστροφή 01:00 (4/9)
 • 10 Αυγούστου: Ολοκληρώθηκε  Colors Party
  Ο Δήμος Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο «we make our city» διοργανώνουν το 1ο Colors Party στη Πόλη της Σάμου, το Σάββατο 10 Αυγούστου, στον παραλιακό δρόμο Σάμου.

  Μουσικές εκδηλώσεις, χρώματα και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν τη βραδιά!
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ (T-Shirt)Για το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 από τις 20.00 έως 00.00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό.


 • 17 Αυγούστου: Summer Wine – Παρουσίαση κρασιών από τον Ε.Ο.Σ.Σ.

  Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση των προϊόντων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ): ·
  > Κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (ΕΟΣ Σάμου)
  > Τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου).Η διοργανώνεται γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wine» με παρουσιάσεις από τούς εκπροσώπους των Συνεταιρισμών καθώς και αναφορές από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη καθώς και cooking show από τον chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.

  Παράλληλα με τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των κρασιών και των τυριών, ενώ θα προσφέρονται εδέσματα με τυρί Νάξου και σαμιώτικα κρασιά τηςΕΟΣ Σάμου.

 • 24 Αυγούστου: Ημέρα εθελοντισμού 
 • 31 Αυγούστου: Γιορτή κρασιού

Είσοδος Ελευθερη

 • Διοργανωτής εκδήλωσης

Δήμος Σάμου
Εμπορικός Σύλλογος Σάμου
Σύλλογος Εστίασης και ψυχαγωγίας

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
Δωρεάν