11/08/2017
20:30

Τόπος Διοργάνωσης

Αρχαίο Θέατρο Σάμου

GPS: 37.695192827708, 26.934946775436

  • Περιγραφή εκδήλωσης 

Οι ήχοι της Flamenco-nuevo κιθάρας, συναντούν το τάνγκο, συνδυασμένη με ένα λυρικό σαξόφωνο, μερικές φορές σε ένα ποιητικό bossa nova, μερικές φορές σε jazzy, παιχνιδιάρικους αυτοσχεδιασμούς, που συχνά κορυφώνονται με Latin-Samba, bass-percussive ρυθμούς.

  • Σχετικά με τους Cafe del mundo, Quadro nuevo

Καλλιτέχνες

Ένα εξαιρετικό βράδυ συναντήσεων.

Η έμπνευση είναι η μυστική δύναμη πίσω από τη μουσική. Μαγικές στιγμές, για τους μουσικούς και ακροατήριο, όταν αυτή αρχίζει να τρέχει.

Μια τέτοια στιγμή συνέβη όταν οι δύο κιθαρίστες του Cafe del Mundo, ο Jan Pascal και ο Alexander Kilian, συνεργάστηκαν με τον Mulo Francel, ο οποίος έχει χαρακτητρηστεί από το περιοδικό Kulturnews ως ο «πιο αισθησιακός σύγχρονος σαξοφωνίστας» της Ευρώπης. Μαζί με τον συναρπαστικό συνεργάτη του διπλού μπάσου, τη Didi Lowka, ο Mulo Francel ίδρυσε την ομάδα Quadro nuevo η οποία θεωρείτε ως το πιο επιτυχημένο παγκόσμιο μουσικό σύνολο σήμερα και δύο φορές νικητή του βραβείου Echo music.

Οι ακροατές περιβάλλουν τα θορυβώδη, πνευματικά κύματα του ήχου του φλαμένκο, τη σπινθηρογραφική μουσική του Νότου. Αιώνες, το φλαμένκο δεν είναι μόνο νοσταλγικό, αλλά και σύγχρονο και διαχρονικό, γεμάτο χάρη, πάθος και ενέργεια.

Η Ευρώπη, η Αφρική και η Ανατολή συναντώνται στην καρδιά αυτής της εμπνευσμένης μουσικής. Το αποτέλεσμα είναι μια κινούμενη, χαρούμενη εξερεύνηση γεμάτη μουσική λαμπρότητα. Οι παραδοσιακοί ρυθμοί φλαμένκο ενώνουν τις εντυπωσιακές λατινικές τζαζ εντυπώσεις και ταγκό σε μια γοητευτική, πνευματώδη παράσταση.

  • Διοργανωτής εκδήλωσης

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
5,00 €
Παιδιά, Φοιτητές, Ανέργους
Δωρεάν