14/07/2017
19:00

Τόπος Διοργάνωσης

Μαυρογένειο Σχολή Τ.Κ. 83100 Σάμος

GPS: 37.750107755874, 26.960720708593

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Σάμου είναι και πάλι γεγονός.

Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και δρώμενα, που θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Ιουλίου, στο χώρο της Μαυρογενείου σχολής στην πόλη της Σάμου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλήθος δρώμενων αλλά και εκθεμάτων, ενώ τα κεράσματα διάφορων τοπικών προϊόντων αναμένεται να είναι πλούσια.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από κάθε μεριά της Σάμου προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε αυτό το τριήμερο, επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι να έχουν τη χαρά να γευτούν και να γνωρίσουν τα «καλούδια» της σαμιακής γης, τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις των ανθρώπων της, τις διαφορετικές εκφάνσεις του πολυπολιτισμικού προφίλ της γενέτειρας του Πυθαγόρα.

Θα βρείτε επίσης εκεί, διακεκριμένους chef και executive chef, δημιουργίες από food bloggers και bar tenders, πολλούς καλλιτέχνες από την πανελλήνια μα και νησιωτική μουσική σκηνή, αξιόλογοι εκφραστές των γραμμάτων και των τεχνών, λογοτέχνες, ιστορικούς συγγραφείς και ποιητές, εικαστικούς και φωτογράφους και κεραμίστες, παιδικά εργαστήρια ζωγραφικής και κεραμικής και πολλά ακόμα.

  • Διοργανωτής εκδήλωσης

Από το 2015, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Πολιτισμού Σάμου, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, το Επιμελητήριο Σάμου, Visit Greece και εθελοντική επιτροπή από όλη τη Σάμο.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος (μία ημέρα)
3,00 €
Γενική είσοδος (3 ημέρες)
7,00 €
Κατηγορίες
Φεστιβάλ
Φεστιβάλ

Προγραμματισμένες Ημερομηνίες 3