07/12/2019
16:00

Τόπος Διοργάνωσης

κεντρικό δρόμο του Πυθαγορείου

GPS: 37.68987093446286, 26.942438185250126

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου “Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ”, ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου και το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας Πυθαγορείου διοργανώνουν το Σάββατο ,7 Δεκεμβρίου, στις 16:00 η ώρα, στον κεντρικό δρόμο του Πυθαγορείου χριστουγεννιάτικο party και την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της Εφης Μόρφου, θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο «Η δύναμη της φιλίας», με τον Άγιο Βασίλη, τη σύζυγό του, τον Ρούντολφ και τα ξωτικά σε κωμικούς διαλόγους, και στην συνέχεια η παιδική χορωδία θα τραγουδήσει τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία της φιλαρμονικής των Μυτιληνιών.

Στο σπίτι του Άη Βασίλη, τα παιδιά θα γράψουν τα γράμματά τους, θα στολίσουν το δέντρο με τα φυσικά στολίδια και θα ακολουθήσει στις 18:00, η φωταγώγηση του.

Θα υπάρχει μπουφές με χειροποίητα εδέσματα αλμυρά και γλυκά, λουκουμάδες και τηγανίτες, ζεστό κόκκινο κρασί, γλυκό σαμιώτικο κρασί και άφθονη σούμα τα οποία θα  προσφέρονται δωρεάν.

Είσοδος και κατανάλωση δωρεάν για όλους

[/lists]

  • Διοργανωτής εκδήλωσης

[/lists]

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
Δωρεάν