07/08/2019
21:00

Τόπος Διοργάνωσης

Ηραίον

GPS: 37.666086740522, 26.883564352917

 • Περιγραφή εκδήλωσης

Συναυλία με τους Social Waste και Planet of Zeus

Την ημέρα της συναυλίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς το Ηραίων τις ακόλουθες ώρες:
από την Σάμο 19:45
από Καρλόβασι 19:00
από το Πυθαγόρειο 20:10

από Κοκκάρι 19:30

 • Social Waste
  To 1999, μια παρέα πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν σε μια χοροεσπερίδα του συνοικιακού σχολείου τους στο Ηράκλειο και άρχισαν να ραπάρουν. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των active member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν στα πλαίσια της ομάδας παραγωγής τους, της Freestyle Productions. Μετά από περιπλάνηση ετών στον κόσμο του ελληνικού hip hop, πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά τραγούδια και εμπειρίες στη σκηνή. Το 2004 αποχωρούν από τη Freestyle Productions, τηρώντας σιγή ιχθύος μέχρι και το 2013, οπότε αποφάσισαν να ξαναβγούν στο προσκήνιο.Το Νοέμβρη του 2013 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Στη γιορτή της Ουτοπίας», το Δεκέμβρη του 2015 το άλμπουμ «Με μια πειρατική γαλέρα» και τον Φλεβάρη του 2017 μαζί με τα Αντίποινα κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Το hip hop της Μεσογείου»
  Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου. Μετρούν πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη Κύπρο, τη Γερμανία, τη Νορβηγία και το Μεξικό.
  Μέλη συγκροτήματος:
  Παρίας,
  Νίκος,
  Πολύτροπος,
  Γιάννης,
  Χρήστος,
  Ανίατος
 
 • Planet of Zeus
  είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν να παίζουν το 2000, σε όλη την Ελλάδα, σχεδόν οπουδήποτε μπορούσαν,  από συναυλίες μέχρι πάρτι σε σπίτια.  Μετά από 5 διαδοχικές ευρωπαϊκές περιηγήσεις και πολλά φεστιβάλ (Bloodstock κ.λπ.), οι Planet of Zeus ήταν η κύρια μπάντα υποστήριξης στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Clutch 2015 Psychic Warfare.
  Οι Planet of Zeus έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ. “Eleven the hard way”, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008 μέσω του Casket Music / Copro Records (Ηνωμένο Βασίλειο). Το άλμπουμ, αν και ντεμπούτο, έλαβε μεγάλες κριτικές από περιοδικά, όπως Metal Hammer και Kerrang, ακόμα και ο Bruce Dickinson το χαρακτήρισε θετικά στο ραδιόφωνο του BBC. Το δεύτερο άλμπουμ “Macho Libre”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 μέσω του B-Otherside Records, ήταν το άλμπουμ που καθιέρωσε τη μπάντα ως σημαντική δράση στην Ελλάδα.  Από τότε, τα δύο επίσημα μουσικά βίντεο τους, “Leftovers” και “Vanity suit” έχουν γίνει κλασικά. Με το τρίτο τους άλμπουμ, “Vigilante” (2014, ihaveadrum), η μπάντα ανέβασε το ante και δημιούργησε το δικό τους ξεχωριστό μίγμα riff heavy, groove laden rock n roll.
  Μέλη συγκροτήματος
  Babis Papanikolaou-Vox & Guitars
  Stelios Provis-Guitars
  Giannis Vrazos- Bass
  Serapheim Giannakopoulos-Drums
 • Social Waste (video clip)

 • Planet of Zeus (video clip)

 • Σημεία προπώληση εισιτηρίων

Ηραίων : KAVA GAIA, δεBAR, VARKA CAFE BAR
Σάμος : Βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ
Καρλόβασι : PLAISIR COFFEES
Πυθαγόρειο : ESPERIDES RESTAURANT, REGINA TRAVEL

Χώρα : AELIA

 • Διοργανωτής εκδήλωσης

 • Ireon Music Festival
  Από το 2003 διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ireon Music Festival, με μεγάλη επιτυχία. Η συνταγή της επιτυχίας,ο εθελοντισμός , η αγάπη για καλή μουσική και η αγάπη για το τόπο μας. Ένα απίθανο μουσικό τριήμερο σας περιμένει και το Ηραίον της Σάμου είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί .
 • επίσημη ιστοσελίδα web site
 • Facebook
Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος γι' αυτή την συναυλία
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
9,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
22,00 €
Γενική είσοδος γι' αυτή την συναυλία
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 7/8
11,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 7/8
25,00 €