06/09/2017
21:00

Τόπος Διοργάνωσης

Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου

GPS: 37.695197072437, 26.9349360466

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Tο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, διοργανώνει τον 2ο Πολιτιστικό Πλου σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην Σάμο καθώς και στα νησιά Φούρνοι, Ικαρία, Λειψοί, Κάλυμνος, Χάλκη και Κάρπαθος, .

Θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», του Γιώργη Παπάζογλου, με την αφιλοκερδή συμμετοχή της ηθοποιού Άννας Βαγενά.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού και παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους.

Ο φετινός πολιτιστικός πλους στο Αιγαίο Πέλαγος, μέσω της παράστασης «Αγγέλα Παπάζογλου», που είναι μια αναφορά στις μνήμες και τα λόγια μιας Μικρασιάτισσας, προσφέρει μια ιστορική περιήγηση σε τόπους που έχουν συνδεθεί με την προσφυγιά. Ταυτόχρονα ο λόγος της «Αγγέλας Παπάζογλου» εκπέμπει ένα διαχρονικό μήνυμα αγάπης στον άνθρωπο και την Πατρίδα και αγνού πατριωτισμού.

Η όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και της παραπέρα ενίσχυσης των δεσμών τους με τους κατοίκους των νησιών.


  • Διοργανωτής εκδήλωσης

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού
Συνδιοργανωτής Δήμος Σάμου

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
Δωρεάν