14/07/2019
17:45

Τόπος Διοργάνωσης

πλατεία Σαμίων Ηρώων στη Χώρα Σάμου

GPS: 37.703959494172, 26.906921922507

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι 4οι κατά σειρά αγώνες δρόμου “ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΟΥΜΑΣ”.

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ:

  • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ 100 m.. Ώρα προσέλευσης 17:45, εκκίνηση αγώνα 18:30
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  1 km. Ώρα προσέλευσης 17:45, εκκίνηση αγώνα 19:00
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  6 km. Ώρα προσέλευσης 17:45, εκκίνηση αγώνα 19:30

Σημείο εκκίνησης και τερματισμός αγώνων, στην πλατεία Σαμίων Ηρώων στη Χώρα Σάμου.

AΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (στα Ελληνικά  και στα Αγγλικά) μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Πληροφορίες
τηλέφωνο: 6973.315.994,
e-mail : i.m.choumas@gmail.com

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οι αγώνες θα ξεκινήσουν και τερματίζουν στην πλατεία Σαμίων Ηρώων στη Χώρα Σάμου.
Στον αγώνα «Τα παιδιά της καρδιάς μας τρέχουν 100 μέτρα», τα παιδιά θα διανύσουν 50 μέτρα από το σημείο εκκίνησης και θα επιστρέψουν.
Στον αγώνα 1 χλμ,τα παιδιά θα τρέξουν 500 μέτρα προς τους Μυτιληνιούς,θα κάνουν αναστροφή και θαεπιστρέψουν.
Ο αγώνας 6 χλμ θα ξεκινήσει επίσης από την πλατεία Σαμίων Ηρώων στη Χώρα Σάμου. Οι δρομείς θα πάνε μέχρι το Δημοτικό Σχολείο Μυτιληνιών και θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης.

Στα σημεία αναστροφής θα γίνεται καταγραφή των αριθμών.Όσοι αθλητές δεν καταγράφονται στα σημεία αναστροφής,θα αποκλείονται των απονομών.

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Από το σημείο εκκίνησης, μέχρι τα σημεία αναστροφής, η διαδρομή είναι ελαφρά ανηφορική. Η επιστροφή είναι ελαφρά κατηφορική.Όλη η διαδρομή είναι σε άσφαλτο

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ 100 ΜΕΤΡΑ», έχει κάθε παιδί που θα αδυνατούσε να πάρει μέρος στον αγώνα 1 χλμ.Οι λεπτομέρειες του αγώνα καθορίζονται με τη συνεργασία των συνοδών των παιδιών.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ,έχουν όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο (μέχρι 14 ετών), τα οποία πρέπει να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις. Για τα παιδιά απαιτείται η υπογραφή και η συναίνεση από τον κηδεμόνα τους.Στον αγώνα δρόμου 1 χλμ μπορούν να λάβουν μέρος και ενήλικα άτομα,τα οποία θα χρονομετρηθούν ξεχωριστά και θα βραβευθούν ανά περίπτωση.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 6 ΧΛΜ έχουν όσοι και όσες είναι πάνω από 14 χρονών.

Όλοι όσοι συμμετέχουν πρέπει να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις και να έχουν υπογράψει την αίτηση συμμετοχής.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Στους αγώνες θα γίνει φωτογραφική χρονομέτρηση. Στο σημείο τερματισμού θα βρίσκεται ηλεκτρονικό χρονόμετρο με ευδιάκριτη οθόνη και ο δρομέας την στιγμή που τερματίζει,θα φωτογραφίζεται με τον χρόνο που θα δείχνει το ρολόι.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
για τον αγώνα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ 100 ΜΕΤΡΑ»: Σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος, θα γίνει απονομή Μεταλλίου και έγγραφο «Ενθύμιο Συμμετοχής».
για τον αγώνα 1 ΧΛΜ: Σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα γίνει απονομή Μεταλλίου και έγγραφο “Ενθύμιο Συμμετοχής”. Αν στον αγώνα 1 χλμ. λάβουν μέρος και ενήλικα άτομα,αυτά θα βραβευθούν ανά περίπτωση.
για τον αγώνα 6 ΧΛΜ: Σε όλους και όλες που θα τερματίσουν στον αγώνα 6 χλμ,θα γίνει απονομή Μεταλλίου και έγγραφο “Ενθύμιο Συμμετοχής”. Στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια θα απονεμηθούν ειδικά αναμνηστικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.Η συμμετοχή και στους τρεις αγώνες είναι δωρεάν.

Με φροντίδα της οργανωτικής επιτροπής,κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει ασθενοφόρο και ιατρική υποστήριξη.Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει η Τροχαία Πυθαγορείου Σάμου,για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων και για την ασφαλή κίνηση των αθλητών, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται η διακοπή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων στη διαδρομή των αγώνων.(Χώρα –Μυτιληνιοί – Χώρα).

Επίσημη ιστοσελίδα κλικ εδώ

Αίτηση συμμετοχής στα Ελληνικά 
Αίτηση συμμετοχής στα Αγγλικά

Επάνω
  • Διοργανωτής εκδήλωσης

  • Δήμος Ανατολικής Σάμου
  • Δημοτική κοινότητα Χώρας
Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Κόστος συμμετοχής
Δωρεάν