08/08/2018
21:00

Τόπος Διοργάνωσης

Ηραίον Σάμου

GPS: 37.66600457336, 26.88380241394

 • Περιγραφή εκδήλωσης

Συναυλία με τους:

 • Inner Circle Το θρυλικό συγκρότημα των «Κακών Παιδιών» της ρέγγε βγαίνει σε περιοδεία για να γιορτάσει παρέα με τον κόσμο τα 50 χρόνια ιστορίας τους. Με επιτυχίες όπως τα “Sweat”, “Bad Boys”, “Rock with You”, “Young, Wild & Free”, “Tenement Yard” (sampled by Jay-Z), οι νικητές των βραβείων Grammy θα ξεσηκώσουν το κοινό παγκοσμίως.
  Το τζαμαϊκανό κουιντέτο είναι ένα από τα πιο μεγάλα σχήματα στον κόσμο. Ξεκινώντας από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 μέχρι και σήμερα, αναμειγνύουν τα beats της χώρας τους με την pop και μέσω της αστείρευτης ενέργειας τους κατάφεραν να εδραιωθούν ως οι κορυφαίοι πλέον στο είδος τους. Έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου ως headliners με ονόματα δίπλα τους όπως Ziggy Marley, Lauryn Hill, Elton John, Van Morrison, Jimmy Page, Robert Plant, Carlos Santana και άλλους.Δίχως να ξεχνούν τον πρώτο τους τραγουδιστή Jacob Miller και με ηγετικές φυσιογνωμίες τα ιδρυτικά στελέχη και αδέρφια Roger και Ian Lewis, οι Inner Circle παρουσιάζουν συνεχή εξέλιξη και συνεργάζονται με τα φτασμένα και ανερχόμενα αστέρια της μοντέρνας μουσικής όπως οι Pitbull, Chance The Rapper, Flo Rida, Rick Ross, DJ Khaled κ.α.
 • Κακό Συναπάντημα, Το Κακό Συναπάντημα Sound System αποτελείται από τους Ste (φωνή) και Northical (samplers, beats, various). Μετράνε 15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Οι στίχοι τους, χιουμοριστικοί, καυστικοί, κοινωνικοί και σατυρικοί! Είναι η μπάντα που κυκλοφόρησε τον 1ο ελληνόφωνο reggae δίσκο.
  Έχουν παίξει παντού στην Ελλάδα και έχουν συμμετάσχει με πολλά ξένα συγκροτήματα σε διάφορα φεστιβάλ.
  8 Αυγούστου θα μοιραστούν την σκηνή με τους θρυλικούς INNER CIRCLE οι οποίοι γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους στο Ireon Music Festival!!
 • Inner Circle (video clip)

 • Κακό Συναπάντημα (video clip)

 • Διοργανωτής εκδήλωσης

 • Ireon Music Festival
  Από το 2003 διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ireon Music Festival, με μεγάλη επιτυχία.  Η συνταγή της επιτυχίας,ο εθελοντισμός , η αγάπη για καλή μουσική και η αγάπη για το τόπο μας. Ένα απίθανο μουσικό τριήμερο σας περιμένει και το Ηραίον της Σάμου είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί .
 • επίσημη ιστοσελίδα web site
 • Facebook
 • Σημεία προπώληση εισιτηρίων 

ΗΡΑΙΟΝ
KAVA GAIA
δεBAR
VARKA CAFE BAR

ΣΑΜΟΣ 
ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
PLAISIR COFFEES

ΠΥΘΑΓΟΡEΙΟ
ESPERIDES RESTAURANT
REGINA TRAVEL

ΧΩΡΑ
AELIA

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος για μία ημέρα του Festival
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
10,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
20,00 €
Γενική είσοδος για μία ημέρα του Festival
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 8/8
12,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 7/8
25,00 €