09/08/2018
21:00

Τόπος Διοργάνωσης

Ηραίον

GPS: 37.666034698526, 26.883627841005

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Συναυλία με τους:

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει, φέτος, 45 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιορτάζει με τον πιο αγαπημένο του τρόπο, μαζί με όλους εσάς στο Ireon Music Festival, στις 9 Αυγούστου 2018. Από το λαϊκό τραγούδι στις μπουάτ κι από το πολιτικό τραγούδι στη ροκ, η παρουσία κι αυτή η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του έχουν σημαδέψει τις μέρες και τις νύχτες μας, τις αναμνήσεις μας με καταλύτη την εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή. Άλλωστε η σύμπνοια και η σύνδεση ήταν πάντα το δυνατό του στοιχείο. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο και Νικόλα Άσιμο μεταξύ άλλων, ενώ έχει τραγουδήσει μεγάλους ποιητές όπως τους Τάσο Λειβαδίτη, Νίκο Καββαδία, Άλκη Αλκαίο, Κώστα Καρυωτάκη αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως τους Κώστα Τριπολίτη και Οδυσσέα Ιωάννου. Τέσσερις γενιές θαυμαστών ενώνονται στο κοινό κι εκείνος επιλέγει τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια. «Κράτα ρε φίλε, γερά» μας απευθύνει από τη σκηνή κι ακολουθούμε, σε μια εποχή που τέτοιες παροτρύνσεις από μεγάλους και αγαπημένους καλλιτέχνες ενδυναμώνουν την ελπίδα. Ο ακούραστος, ρομαντικός, αγαπημένος μας αιώνιος έφηβος είναι έτοιμος για άλλο ένα ταξίδι επί σκηνής!.
    επί σκηνής, μαζί του οι:
    Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
    Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
    Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
    Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
    Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
    Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος
    Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
    Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας, Μίμης Βασιλείου
    Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
  • Sweet Gaga Sound Στη σκηνή οι Sweet Gaga Sound!!Το όνομα από μόνο του περιγράφει άψογα το σχήμα και τον ήχο του, αφού όπως θα καταλάβετε στη συνέχεια είναι γλυκό και εντελώς gaga!!
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου (video clip)

  • Sweet Gaga Sound (video clip)

  • Διοργανωτής εκδήλωσης

  • Ireon Music Festival
    Από το 2003 διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ireon Music Festival, με μεγάλη επιτυχία. Η συνταγή της επιτυχίας,ο εθελοντισμός , η αγάπη για καλή μουσική και η αγάπη για το τόπο μας. Ένα απίθανο μουσικό τριήμερο σας περιμένει και το Ηραίον της Σάμου είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί .
  • επίσημη ιστοσελίδα web site
  • Facebook
  • Σημεία προπώληση εισιτηρίων 

ΗΡΑΙΟΝ
KAVA GAIA
δεBAR
VARKA CAFE BAR

ΣΑΜΟΣ 
ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
PLAISIR COFFEES

ΠΥΘΑΓΟΡEΙΟ
ESPERIDES RESTAURANT
REGINA TRAVEL

ΧΩΡΑ
AELIA

Επάνω
Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος για μία ημέρα του Festival
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
10,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου μέχρι και 25/7
20,00 €
Γενική είσοδος για μία ημέρα του Festival
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 9/8
12,00 €
Γενική είσοδος για όλες ημέρες (3) του Festival
αγορά εισιτηρίου από 26/7 μέχρι 7/8
25,00 €