-
Περιγραφή εκδήλωσης
Ο Τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή.
Γιορτή τρύγου και μουσταλευριάς
Σε μία τριήμερη εκδήλωση (10, 11 & 12 Αυγούστου), σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Σάμου, θα παρουσιαστούν σημαντικά τοπικά προϊόντα όπως Κρασί, μέλι, ελαιόλαδο, ούζο, λικέρ, βότανα και μυρωδικά, βιολογικά οπωροκηπευτικά, μαρμελάδες, γλυκά, σάλτσες, είδη οικοτεχνίας και άλλα.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
19.00: Ώρα έναρξης
20.15: Καλωσόρισμα Αντιπεριφερειάρχη.
20.20: Παρουσίαση τοπικών προϊόντων από τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Ικαρίου.
20.30: Γιορτή τρύγου και μουσταλευριάς. Πολιτιστικό δρώμενο για τον τρύγο με τη τοπικών συλλόγων, παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών σε πατητήρι 25 τ.μ.
21.15: Παρουσίαση συνταγής μουσταλευριάς από Σαμιώτισσες νοικοκυρές.
22.00: Master Class από τους: Μίλτο Καρούμπα (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ), Τάσο Πρωτοψάλτη (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) και Βαγγέλη Μπιλιμπά (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ).
-
Διοργανωτής εκδήλωσης
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-ΠΕ Σάμου
σε συνεργασία με
Επιμελητήριο Σάμου,
Εμπορικό Σύλλογο Σάμου,
Σχόλια 0