15/03/2020
19:00

Τόπος Διοργάνωσης

αίθουσα του δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου

GPS: 37.754068490248, 26.97910601886

  • Περιγραφή εκδήλωσης

Κλείσιμο

Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις λόγω των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής κυβέρνησης για την εξάπλωση του κοροναϊού

Η Ομάδα Τέχνης & Πολιτισμού σαμart και η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου διοργανώνει Ρεσιτάλ πιάνου με τον Στέφανο Νάσο, την  Κυριακή, 15 Μαρτίου, στις 19:00, στην αίθουσα του δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Η τιμή εισόδου 5 €,
Δωρεάν για μαθητές

  • Λίγα λόγια για τον Στέφανο Νάσο

Ο πιανίστας Στέφανος Νάσος έχει δώσει συναυλίες ατομικές και μουσικής δωματίου κι έχει εμφανιστεί ως σολίστ με ορχήστρες σε Βουλγαρία, Φινλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία και Ελλάδα. Ηχογράφησε το 2ο Κονσέρτο του Προκόφιεφ με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΑ και τρεις ψηφιακούς δίσκους, μουσική δωματίου του Henri Vieuxtemps και του Γιώργου Σισιλιάνου και τα έργα για πιάνο του Αιμίλιου Ριάδη.

Έχει εμφανιστεί με όλες τις σημαντικές Ελληνικές συμφωνικές ορχήστρες. Προσφάτως εμφανίστηκε με την Καμεράτα, στον κύκλο όλων των κοντσέρτων του Beethoven σε φορτεπιάνο (2013). Επιπλέον, παρουσίασε σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα το έργο του Γ. Τσοντάκη Άνθρωπος των Θλίψεων για πιάνο και ορχήστρα με την KOA (2008).

Ως σολίστ, παρουσίασε έργα για πιάνο των Γ. Τσοντάκη, Δ. Τερζάκη, Μ. Βάρβογλη, Α. Ριάδη, Γ. Σισιλιάνου και Δ. Μητρόπουλου, Μ. Μπορμπουδάκη, Γ. Ψαθά, G. Ligeti, G. Crumb, M. van der Aa, J. ter Veldhuis, σε πρώτες εκτελέσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

περισσότερα … >>

  • videos

Αμοιβές & Εισιτήρια
Γενική είσοδος
5,00 €
Είσοδος για μαθητές
Δωρεάν
Κατηγορίες
Μουσική
Μουσική